duminică, 21 decembrie 2008

despresia de sarbatori

Zgomot , agitatie, nervi , oameni beti, a venit craciunul! inca un motiv pt a bea pana ce cazi lat asa-i romanul. Manaca , bea ca porcul ca altfel nu se poate, nu e sarbatoare daca nu ajunge in spital. Si ca sa faca sarbatorile mai speciale isi mai bate si nevasta ca nu a muncit destul ca o sclava, bun venit in Romania sa petrecem ca romanii.
Craciunul pe care il stiu inseamna apropiere, daruire, spiritualitate, compasiune si regasirea celor dragi.Sunt deprimata sa vad aceiasi prostie si rautate care se petrece an de an, aceiasi prefactorie, betivi, manelisti al caror scop in viata este idiotenia notorie. Sa ii impuscam pe manelisti, pe betivii care ne strica SPIRITUL CRACIUNULUI.
As pleca oricand de aici din aceasta tara de manelisti, analfabeti, stresati , sociopati, . Avem oameni de valoare dar nu observam decat deseurile , mucosii ,probabil pt ca astia suntem si noi, depravati incapabil sa ne bucuram de ceea ce conteaza, incapabil sa dorim a cunoaste mai mult.
Anul acesta va fi un Craciun deprimant, gri pt mine, sper ca la anul sa pot vedea mai mult spiritualitatea, demnitatea pe care treb sa o aiba fiecare roman. Daca tot suntem romani hai sa cunoastem mai mult limba si valorile ei.
Darul cel mai frumos pt mine ar fi mai multa lumina si mai putin negru.

Niciun comentariu: