sâmbătă, 27 decembrie 2008

TE IUBESC NUMAI ATUNCI CAND FACEM SEX

Prietenul meu cel mai bun avea o vorba inteleapta: ,,cand te bip si doare" , mama si ce mai doare. Te doare atat e tare incat treci la alta, pai e normal egoismul tau depaseste orice limita, nici macar nu ai conteaza ca si mama ta e femeie. Cam misogina nu? De multe ori da, si pe buna dreptate, imi amintesc ce naiva mai eram.
Imi spunea;,, prietenul te iubesc", vezi sa nu, probabil uralau hormonii in el si s-a gandit ca asta e singura solutie. Dar uite ca nu e asa, din pacate am sentimente si emotii si nu sunt doar o carpa, imi pare rau pt cele care cedeaza, cele care cred in cuvinte. A spune te iubesc implica ceva mai mult, ceva ce depaseste nimicul. Dar azi te iubesc si -a pierdut din valoare, spui acest cuv din obisnuinta, pe net tipei pe care vrei sa o fraieresti, tipei din fata ta, o sppui pt ca instinctul e mai mare decat raiunea.
As fi ipocrita sa spun ca toti barbatii sunt asa, iubesc doar acei ce au onoare, deminitate, cei care nu privesc femeia ca pe un obiect.Daca as fi barbat oare as mai fi misogin? Si inca cum.........
Uneori suntem neputinciosi in fata instinctului, hormonii ne dau curaj si uite asa trecem la actiune. Problema este ca noi cedam, facem actul dupa care regretam sau uneori chiar il privim ca pe o oportunitate.
Ar fi frumos ca instinctul sa nu conduca omul si din pacate o face azi in forta, il conduce pe om si omul ii cedeaza sfios si ascultator. Animale sociale sunt unii! Dar oare nu suntem cu totii doar niste biete pricajite animalute?

2 comentarii:

sandasanda spunea...

ai dreptate iubita!

sandasanda spunea...

titlul stii cum suna mai bine? te iubesc dar doar inainte de sex.
intr-adevar, smt si eu ca termenul si-a schimbat semnificatia...si imi pare rau.oare toata lumea face diferenta intre a iubi si a tine la cineva?