duminică, 15 februarie 2009

Gandindu-ma la TINE

M-am trezit de dimineata gandindu-ma la tine, esti ingerul care imi da curajul sa fiu eu, oare cum as putea sa iti multumesc? Cuvintele, ochii care te privesc, zambetul care nu se mai opreste de fiecare data cand iti intalneste prezenta, mainile se ating, timpul se pierde, dar noi ramanem la fel ....... Emotiile sunt puternice, ele sunt lumina care ne prind in aceiasi imagine, noi suntem pers din fotografia pe care copii nostrii o vor privi si o vor deslusi. Sa fim sau sa nu fim? Sa fim ! Sa fim noi insine, sa stim ca a iubi , a simti nu e o joaca ci un joc. Nu exista insa competitie, ci tumult, inttrebari, raspunsuri dar incerte, nesiguranta, devotament, daruire, cuvant, intimitate.
"Iubirea este o forma de comunicare si de intimitate" EM CIORAN.
In prezenta ta, am deschis" cartea vietii', am descoperit"cuvantul care zideste" am intalnit o mica fata ce voia sa lupte dar nu avea arme. Probabil ca TU i-ai daruit prin cuvant toate armele de care avea nevoie, nu stia cum sa iti multumeasca si s-a gandit sa scrie sa foloseasca cuvantul ''in toate formele lui de exprimare".
E ciudat sa spui in fata lumii: cred in ingeri! Dar eu voi spune rar si raspiact: Cred in ingeri!
Gandul , gandul nu se poate opri decat la tine, ma ridc, rostesc cuvantul si invat sa fiu EU, nu imi este teama sa lupt, curajul l-am primit de la tine ingerul meu.