miercuri, 1 aprilie 2009

PT TINE INGERUL MEU.....


Ma pierd atunci cand sufletul simte, ma tem sa nu fiu ranit, ma tem ca ramura mea se va rupe si va ramane a nimanui. Sunt indragostit de tine fata, as vrea sa iti spun cat te iubesc dar cuvintele sunt mai bine auzite cu sufletul .... Raiul nu exista, exista doar o viata pricajita, zile ploioase, vise spulberate, oameni care se pierd pe peron. As vrea sa iti cant dar nu pot, vocea imi tremura, daca as canta te-as dezamagi m-ai vedea pe MINE. dar cat de mult as vrea sa fii aici. Exista un taram unde putem fi egali in sanse, inca nu l-am descoperit, ne-am pierdut pe o alee unde comunismul inca striga, pasarile zboara cat mai departe, ingerii isi frang aripile de zidurile goale, eu nu te-am cautat ci ai aparut, ai fost si inca esti INGERUL MEU. SUNTEM 2 OAMENI CUPRINSI DE FRICA... Trecutul meu, ah trecutul meu, e plin de cautari azi au ramas doar intrebarile si as vrea sa le dezlegam impreuna ca pe un joc, jocul nostru de cuvinte. Nu am arme ci silabe pe care le rostesc atunci cand ma pierd, ei bine ma pierdeam zilele trecute, imi inchipuiam o lume mare in care eu nu pot ajunge, ma loveam de oameni, de ideile care forfoteau una dupa alta. Tu ai venit spre mine, eu am ramas coplesit nu stiam ce sa spun, sa cred, TU AI CREZUT IN MINE, eu nu am crezut nicicand in mine dar azi m-am vazut in privirea ta si am descopeit o parte din mine. Iubesc pt prima data, iubesc un om care lupta, care viseaza, un om talentat, un om care a zidit iubirea prin LUMINA.
Timpul NE DA FORTA, TARIE DE A CAUTA IN NOI LUMINA! Sunt un mic calator, ieri te-am gasit din intamplare, azi te iubesc , intrebarile stiu vor veni, frica ei bine frica va zambi, dar increderea si credinta a unit aceste doua suflete, suntem noi 2 oamneni care se tem dar lupta impreuna pt un vis...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna...
Daca esti interesata de hainute dragute la preturi mici arunca o privire in blogul meu-linkul de mai jos, rascoleste prin etichete si poate vei gasi ceva ce iti place:)
Multumesc
http://schoolgirlswardrobe.blogspot.com/