duminică, 3 mai 2009

Rugaciunea unui necredincios

Daca te-as ruga sa ma asculti, m-ai asculta? Gandurile, doamne imi sunt departe acum, copil de as fi din nou as canta ruga ta iar si iar. Era o vreme cand ochii imi plangeau ascultand ecoul suferintei tale, dar azi ma pierd si ma lovesc de aceleasi ziduri ferecate si in gand spun ca nu sunt eu.
Era o vreme cand te gaseam in cele mai mici detalii, o singura privire era de ajujns si te stiam langa mine, azi te aud asa, din departare dar nu ma pot apropia mai mult, teama sau neincrederea ca voi fi din ce in ce mai rau, esecurile m-au facut sa fug si sa iar fug de TINE SI DE OAMENI.
Daca te-as ruga sa nu mai fie moarte, m-ai asculta? Sunt iluzii Domne, lluizii care uneori ma urca pe un piedestal dar azi toate m-au facut mic si inuman, doar trupul mai simte, sufletul alearga disperat si te roaga sa ii mai acorzi inca o sansa.

Un comentariu:

Tasha spunea...

Stii,uneori,ruga noastra nu razbate pina sus pentru ca nu e facuta consecvent...ii cerem ajutorul Lui doar atunci cand ne este greu...uitam sa multumim atunci cand suntem fericiti...