luni, 21 decembrie 2009

DESPRE DUMNEZEU

Tristetile incep de fiecare data cand pierd sirul anotimpurilor. Azi e decembrie , maine ianuarie si inca nu am invatat sa fiu om. M-am piedut in iluzii crezand ca voi ajunge departe, dar adevarul este altul, nu am atins nici macar o treapta, dar nu e nimic este si maine o zi. Eu cred IN DUMNEZEU, DAR EL CUM POATE CREDE IN MINE?
Singurul lucru pe care il regret in viata este ca nu am incercat sa ajung destul la EL, COPIL SAU ADULT EU STIU CA ORICINE ARE INGERUL SAU PAZITOR. De multe ori am crezut in idoli si nu in ingeri, de multe ori spunem ca e credinta ruga la o icoana sau mersul duminica la biserica si dat de pomana, dar adevarata credinta este in noi. Nu e greu sa il gasesti pe DUMNEZEU, E GREU SA AJUNGI SA TE CUNOSTI PE TINE.

2 comentarii:

Lucian spunea...

oamenii se intorc spre Dumnezeu doar cand au ceva ce ii apasa in suflet! am auzit pe multi care spuneau ca viata e o curva... eu nu sunt de-acord cu asta... oamenii sunt curvele... si viata e doar strada noastra... si putin sunt cei care stiu ca cel mai greu e sa ajungi sa te cunosti pe tine...
Sarbatori fericite si multa sanatate iti doresc!!!

roxana spunea...

multumesc pt urari. si da multi se intorc sau il recunosc pe dumnezeu doar atunci cand le este greu. Poate ca azi din cauza miilor de facori am uitat ce insemna dumnezeu, dar imi place sa cred IN EL indiferent daca imi este bine sau rau.
Srabatori fericite si tie si multumesc pt ca mi-ai vizitat blogul.