duminică, 27 decembrie 2009

despre libertate

Ma simt inchis in propria carapace, de fapt lumea intreaga e o carcasa plina de orori. Oriunde as fi ma simt incorsetat si nu pot desface nodul care ma leaga de atatia ani. Domnilor va pot intreba ceva? CE INSEAMNA LIBERTATE? Cu cat privesc in jurul meu observ doar mame care isi trmit copii la colt, neveste care se leaga si nu vor sa se desprinda de soti, copii nebuni umbland pe strada, si mi-e teama ca am sa ajung ca ei...
Libertatea este mai mult o stare, indiferent cum ajung la ea stiu ca in spatele ei se afla cheia sufletului meu. Iubire, credinta, muzica, educatie toate sunt libertate. Iubirea imi da curaj sa fiu, credinta imi da puterea sa sper, muzica imi deschide sufletul, iar fara educatie nu pot fi, educatia ma face sa aud, sa vad, sa cunosc tot ce ma inconjoara, prin urmare nu sunt ferict daca stiu o multitudine de lucruri dar sunt liber sa cunosc si asta ma face fericit.
A fi sau a nu fi liber, voi stiti domnilor mai bine, eu stiu doar ca ochii au vazut libertatea si tot ce se afla dincolo de ea.

Niciun comentariu: